Verliefd op hostels

Er zijn van die hostels…,

… die zijn op de mooiste plek van de aardbol, in het tofste gebouw van de bergen waar dan ook ter wereld, aan de rand van het blauwste meer, of simpelweg bijzonder om een andere reden.

Die gaan we hier verzamelen.

Voorlopig in willekeurige volgorde.

Romedihof ImstImst (bij Fernpas Oostenrijk): Romedihof Gastvrij, toffe prijs, maar vooral in een prachtig gerestaureerde eeuwenoude boerderij. Strategische ligging voor wie vanuit Nederland niet in 1 keer verder dan de Brenner wil.

Yoho NP (Canada): En dan staat er een eland in de tuin bij Whiskey Jack. Puur natuur hostel in een Pipi Langkous huis. Reserveren!!! Niet ver (3/4 uur rijden) van Lake Louise.


Help mee!

Wie komt met die andere tophostels?! Contact ons bij voorkeur met link naar website en kort wat zo bijzonder is.

Leuk om te weten

Vroeger was een hostel ‘uitsluitend’ voor jongeren. Nu nog steeds, maar dan niet in cellen. Hostels anno dit millennium zijn ontmoetingsplaatsen voor reizigers van alle leeftijden. Een bont pluimage met een zwervershart. Oude en jonge backpackers dwars door elkaar heen. Een sfeer waarbij leeftijd geen grens is. Zoete ongedwongen inval van prettig, onderzoekend en reizend volk. Natuurlijk zijn er ook feesthostels waar oordoppen niet tegen bestand zijn. Dat kun je checken door even van te voren contact met het hostel op te nemen en/of soms beter; check tripadvisor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>