Reizen in de pan

Dit is reizen in de pan. Omdat reizen, ook als dat aan je eigen tafel is, nu eenmaal onze passie is. Met:

Toegankelijke - internationale – culinaire – ideeën.

Als teletijdmachine waarmee je jezelf en je eetgenoten op een supersnelle exotische trip helpt. Alles makkelijk en zonder uren keukenarrest te bereiden. Kookdummieproof.

Zo houd je tijd over om Zuid Europees lang te tafelen of, ook niet geheel onbelangrijk, je reistas in te pakken. Ook niet verkeerd: Bij slecht weer met een oriëntaalse verliefdopreizenhap languit ongeremd lui op de bank in gezelschap van een how low can you go roddelprogramma op 4 of 6… En bij mooi weer? Probeer bij voorkeur eens een verliefdopreizensmulpartij met reggaefeel vanuit hangmat in tuin of park.

Eet smakelijk met verliefdoprezen.nl ´reizen in de pan´.

Wegwijs in de verliefdopreizen.nl reizen in de pan

  • In de zijlijn vind je quickfix internationale recepten om de blits mee te maken.
  • Hieronder een aantal lekkere links om je oriëntaalse culinaire kwaliteiten extra uit te dagen.

Lekkere links

Originalspices: Commerciële maar zeer bondige en toegankelijke site van sterrenkok Jonnie Boer (Librije, Zwolle). Met een beperkt aantal internationale kruiden met een korte uitleg en een recept.

Het grote voordeel is dat zijn kruiden bij diverse grote landelijke kruideniers te verkrijgen zijn. Ze zijn wel erg aan de prijs. Ben je eenmaal thuis in zijn kruidenreeks, dan is het de moeite waard om op miniwereldreis te gaan in een van Nederlands ´achterstands´ wijken. In al deze wijken vind je meerdere winkels en markten met alle smaken van de aardbol.

Smulweb: Overvolle site met een zoekmachine op recepten, kruidennamen of wat je dan ook maar verzint.

Thuisafgehaald: ´De´ site om in je eigen buurt en bij je eigen buurtgenoten op culinaire wereldreis te gaan. Goedkoop, lekker en avontuurlijk. En dat alles bij jezelf om de hoek!

Specerijenmarkt Taroudant

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>