Gallery Brasil

Het begin…

En daarna…, viva Brasil!!!, ging het los…

 

Met muziek…


…Zucht… wat was het gaaf!

Zwart wit 20140204_223104bb600

 

 

Een swingend blog

Floor Polder gaat 30 december naar Brazilie voor 3 maanden. Zij zal een eigen blog ‘Floor’s muziekreis door Brazilie’ gaan bijhouden. Als het goed is met veel verhalen, maar vooral met muziek die zij met muzikanten ’along the road’ maakt, of die haar onderweg raakt. Spannend voor Floor, maar ook spannend voor een online reismagazine als verliefdopreizen.nl om veel audio mee te gaan leveren. Wij kijken er naar uit swingende geluiden van de andere kant van de oceaan aan jullie te mogen presenteren. En !!! wij wensen Floor natuurlijk een waanzinnig tof muzikaal reisavontuur toe!

Om goed te starten moet er het een en ander uitgeprobeerd worden. Daarom vandaag maar eens kijken of een wav, mp3 of ander audiobestand eigenlijk wel werkt… deze test-mp3 eindigt nogal abrupt. Zoals geschreven, het gaat hier om een …test, test…

Testmuziekje van Floor: Sababe

Hieronder zie je Floor ´in concert´. Ze staat hier een 9,5 bij elkaar te fluiten tijdens haar afstudeerconcert aan het Rotterdams conservatorium. Kippenvel! Onder haar foto vind je een eerste link naar dit concert. In Floor haar blog vind je nog een tweede link.

Floor Polder in concert 

Gaat het lukken

Mijn kamer staat te huur, het is een bende, afspraken lopen fout, ik zit met mjin, o nee mijn, hoofd al in de Samba. Kortom, gaat dat wel lukken!? Een vage muzikant en dan met een half plan drie maanden in een amanhã cultuur (…die bus gaat vandaag niet meer, uhhh, tja, misschien morgen Floor, of overmorgen, of over-over…) de Latijns Amerikaanse muziekbush in. Mijn buik doet pijn, maar het wordt vast geweldig. Op ontdekkingsreis door muzikaal Brazilie. Om vast in de stemming te komen voor iedereen een voorproefje van een bijzondere band:

O, en dan vergeet ik helemaal mezelf. Ik hoop dat jullie kunnen genieten van mijn optreden afgelopen zomer:

Hallo reiziger!

Dit is het online reismagazine ‘verliefd op reizen’. Een grabbelton met reispakketjes. Om heerlijk uit te pakken. We dagen je uit op reis te gaan door de wereld van dit online reismagazine. Het doel is veel reisinspiratie te leveren. Zodat we zo veel als maar mogelijk die rugzak uit zijn stofnest kunnen halen.

Reisweetjes, -tips, -voorbeelden, -verhalen en alles wat ons reizigers op weg helpt, komen aan bod. Soms dichtbij en om de hoek, een andere keer ver weg, altijd origineel en het resultaat van stevige reisschatzoekerij en zoveel mogelijk voor een backpacker budget.

Opdat wij als ‘reisverliefden’ (och arme) , crisis of niet, de stoute reisschoenen heel vaak aan kunnen blijven trekken.

Reisschoenen

Have fun!

Het team van verliefdopreizen.nl

 

Ps. En kan je niet al te vaak weg? Smullen van alle reisinformatie zonder meteen op pad te moeten, kan natuurlijk ook! Reis in dat geval heerlijk vanuit je comfortabele stoel op het wereldwijde web. Daar zijn wijzelf namelijk ook heel goed in, mjummie!