Hallo reiziger!

Dit is het online reismagazine ‘verliefd op reizen’. Een grabbelton met reispakketjes. Om heerlijk uit te pakken. We dagen je uit op reis te gaan door de wereld van dit online reismagazine. Het doel is veel reisinspiratie te leveren. Zodat we zo veel als maar mogelijk die rugzak uit zijn stofnest kunnen halen.

Reisweetjes, -tips, -voorbeelden, -verhalen en alles wat ons reizigers op weg helpt, komen aan bod. Soms dichtbij en om de hoek, een andere keer ver weg, altijd origineel en het resultaat van stevige reisschatzoekerij en zoveel mogelijk voor een backpacker budget.

Opdat wij als ‘reisverliefden’ (och arme) , crisis of niet, de stoute reisschoenen heel vaak aan kunnen blijven trekken.

Reisschoenen

Have fun!

Het team van verliefdopreizen.nl

 

Ps. En kan je niet al te vaak weg? Smullen van alle reisinformatie zonder meteen op pad te moeten, kan natuurlijk ook! Reis in dat geval heerlijk vanuit je comfortabele stoel op het wereldwijde web. Daar zijn wijzelf namelijk ook heel goed in, mjummie!

 

 

2 reacties op “Hallo reiziger!

  1. Hallo team van verliefdopreizen.nl,

    Ook ik ben verliefd op reizen. Wat heet, ik denk dat ik een serieuze verslaving heb. Ik zie jullie informatie met enthousiasme tegemoet. Vooral de betaalbare tips, zodat ik zoveel als mogelijk die rugzak kan blijven pakken!!!

    Alvast bedankt voor jullie leuke initiatief!

    Reisjunkie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>