Gaat het lukken

Mijn kamer staat te huur, het is een bende, afspraken lopen fout, ik zit met mjin, o nee mijn, hoofd al in de Samba. Kortom, gaat dat wel lukken!? Een vage muzikant en dan met een half plan drie maanden in een amanhã cultuur (…die bus gaat vandaag niet meer, uhhh, tja, misschien morgen Floor, of overmorgen, of over-over…) de Latijns Amerikaanse muziekbush in. Mijn buik doet pijn, maar het wordt vast geweldig. Op ontdekkingsreis door muzikaal Brazilie. Om vast in de stemming te komen voor iedereen een voorproefje van een bijzondere band:

O, en dan vergeet ik helemaal mezelf. Ik hoop dat jullie kunnen genieten van mijn optreden afgelopen zomer:

Dit bericht werd geplaatst in Floor's muziekreis door Brazilie door Floor . Bookmark de permalink .

Over Floor

Ik ben Floor Polder en een fluitiste die verliefd is op braziliaanse muziek. Ik ga 3 maanden naar Brazilie om muziek te schrijven, spelen, muziekanten te ontmoeten en vooral lekker portuguees te oefenen en kletsen met mensen. Ofwel, de braziliaanse cultuur leren kennen. Beleef mijn muzikale avontuur mee via dit blog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>