Een swingend blog

Floor Polder gaat 30 december naar Brazilie voor 3 maanden. Zij zal een eigen blog ‘Floor’s muziekreis door Brazilie’ gaan bijhouden. Als het goed is met veel verhalen, maar vooral met muziek die zij met muzikanten ’along the road’ maakt, of die haar onderweg raakt. Spannend voor Floor, maar ook spannend voor een online reismagazine als verliefdopreizen.nl om veel audio mee te gaan leveren. Wij kijken er naar uit swingende geluiden van de andere kant van de oceaan aan jullie te mogen presenteren. En !!! wij wensen Floor natuurlijk een waanzinnig tof muzikaal reisavontuur toe!

Om goed te starten moet er het een en ander uitgeprobeerd worden. Daarom vandaag maar eens kijken of een wav, mp3 of ander audiobestand eigenlijk wel werkt… deze test-mp3 eindigt nogal abrupt. Zoals geschreven, het gaat hier om een …test, test…

Testmuziekje van Floor: Sababe

Hieronder zie je Floor ´in concert´. Ze staat hier een 9,5 bij elkaar te fluiten tijdens haar afstudeerconcert aan het Rotterdams conservatorium. Kippenvel! Onder haar foto vind je een eerste link naar dit concert. In Floor haar blog vind je nog een tweede link.

Floor Polder in concert