Adverteren

‘Verliefdopreizen.nl’ is een online reismagazine. Van beroepsreizigers en aanverwant volk, voor iedereen die vaak of af en toe last van reiskriebels heeft.

We maken of verwijzen naar reisteksten, -foto’s en andere digitale middelen. We werken ernstig subjectief en prettig onberekenbaar vanuit ons onafhankelijke, onderzoekende, af en toe eigenzinnige reizigershart.

Dit kan om grote meeslepende dingen gaan. Maar zeker ook kleine subtiele reisverrassingen waar we in ons westers tempo ongemerkt aan voorbij lopen, kunnen meer dan de moeite waard zijn.

Het magazine ontwikkelt zich als een reis. Stap voor stap en met een niet al te vast reisplan. Vrij als een vogel, met nieuwsgierigheid naar van alles wat leeft en beweegt.

Wij willen daarom graag altijd de vrijheid behouden te schrijven en te tonen waar ‘niet al te gepolijst reizen’ en ‘good old reisschatzoeken’ volgens ons over gaat. Dat kan informatief, lofend, uitnodigend en vol passie zijn, maar een kritische noot of een compleet maf en heerlijk melig onzin verhaal kunnen net zo goed bijdragen aan het vrije en onafhankelijke reisgevoel.

Wil je ondanks, of juist dankzij, dat onberekenbare reizigersbloed van ‘Verliefdopreizen.nl’ partner worden van ons online reismagazine, dan ben je van harte welkom!

Partner worden

Neem om de mogelijkheden te verkennen contact met ons op. Al dan niet onder het genot van een of ander internationaal drankje, kijken we zodra ons beider reisagenda’s dat toelaten wat voor jou een passende vorm is om ons initiatief te steunen.

Alvast hartelijk dank voor je reactie!

Het team van ‘Verliefdopreizen.nl’

Reisschoenen